Cazinoul din Constanța, readus la viață de o reclamă de la Sony!

Niciun comentariu

Cazinoul abandonat de pe faleza din Constanța revine la viață și se umple de baloane albe strălucitoare care explodează în culori. Cazinoul a fost readus la viață cu 1,5 tone de sclipici multicolor în noua reclamă Sony BRAVIA™. Sony a utilizat peste 1.500 kg de sclipici multicolor și 4.000 de baloane în cea mai nouă și spectaculoasă reclamă pentru televizoarele BRAVIA 4K HD, iar celebrul Tom Odell, artist prezent de mai multe ori în marile festivaluri din România, a reinterpretat cântecul True Colours al lui Cyndi Lauper, dându-i o nouă viață și o emoție aparte scrie .

Sony a lansat joi, 22 septembrie, o nouă campanie de publicitate la nivel european, care prezintă calitatea imaginilor oferite de noua gamă de televizoare BRAVIA 4K HDR. Campania se va derula la nivel european și prezintă cazinoul din Constanța într-o perspectivă spectaculoasă, beneficiind de contribuția regizorului american Andre Stinger și de coloana sonoră asigurată de cântărețul Tom Odell. Noile televizoare oferă o calitate a imaginii extrem de ridicată, o experiență de utilizator îmbunătățită datorită platformei Android TV și un design special. Filmată și produsă la calitate 4K de către regizorul american Andre Stringer și echipa DDB Berlin, reclama aduce la viață cazinoul în paragină din Constanța, România, folosind 4.000 de baloane și peste 1.500 kg de sclipici, pentru a alcătui un cadru vizual unic.

Reclama se deschide cu imaginea unui balon alb care pătrunde într-o clădire goală, apoi spectatorii privesc fascinați cum cazinoul se umple treptat cu baloane, culminând cu o explozie de culori în momentul în care baloanele se sparg, iar cazinoul e acoperit de sclipici. Utilizând o combinație de metode și unghiuri diferite de filmare, reclama a fost concepută pentru a capta strălucirea și frumusețea gamei de televizoare 4K HDR, prin juxtapunerea baloanelor albe și a sclipiciului multicolor, culminând cu explozia uimitoare de culoare. Mesajul campaniei „More Brilliance. More Beauty” va fi transmis prin intermediul mai multor canale: cinema, VOD, în mediul online, outdoor și magazine și va prezenta culorile, contrastul și detaliile excepționale oferite de noua gamă de televizoare Sony 4K HDR.

 

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

www.best-cooler.reviews/
Meniu