Caz revoltător la Miniş. I-a dat căţeluşei gestante să mănânce ace cu gămălie

  • njwc.info
  • October 10, 2016
  • 0

Un medic veterinar din Arad a postat pe pagina de imagini cu o căţeluşă gestantă pe masa de operaţii. Imaginiile au revoltat sute de arădeni, care cer pedepsirea unei bătrâne din Miniș care a încercat să-și omoare cățelușa gestantă și i-a băgat în mâncare un pumn de ace.

Vorbim despre medicul Wili Glaser, de la Clinica Veterinară Playdog, care  a salvat căţeluţa adusă de la o asociație pentru protecția animalelor. Câțelușa era gestantă și a ajuns la asociație prin intermediul unei femei din Miniș care a salvat-o, după ce a văzut că vomită ace cu gămălie.

La prima operație, cel puțin 40 de ace cu gămălie au fost scoase din esofag, iar multe altele au rămas în organism și vor fi eliminate, probabil, pe cale naturală. În caz contrar, va fi nevoie de o altă operație.

Sute de persoane au comentat postarea medicului, cerându-i acestuia să depună plângere împotriva femeii și mulțumindu-i că a salvat viața animalului.

„Datorită impactului emoțional al postării mele, mă simt obligat să vă țin la curent cu starea cățelușei. La ora actuală este bine, a și mâncat. Un mănunchi de ace care ieri era în esofag s-a mișcat și a trecut de stomac deja, de fapt toate acele sunt în mișcare și sper să le elimine natural. O nouă operație va fi necesară doar dacă vor rămâne ace blocate pe undeva”, a scris Wili Glaser. Medicul veterinar este decis să depună o reclamație împotriva bătrânei agresoare.

catelusa

catelusa-1

Leave a Reply

coding sites

здесь