Călin Costea: „UTA nu a fost ajutată de adimistraţia locală pentru a putea promova în Liga I”

  • njwc.info
  • iunie 12, 2016
  • 0

Reprezentanţii Partidului njwc că Suntem Arădeni îşi exprimă regretul că UTA nu  a fost susţinută  de către administraţia Falcă şi lăsată să joace într-un meci atât de important pe un teren impropriu.

Arădenii au disputat returul barajului pentru promovarea în Liga I, duminică, contra echipei din Voluntari. Meciul a început cu întârziere, din pricina faptului că din loc în loc erau bălţi şi jucătorii au fost nevoiţi să adune apa. „Este inadmisibil, ca o echipă ce doreşte promovarea în prima ligă să nu aibe suportul autorităţilor. Din pricina ploii torenţiale, s-au format bălţi şi partida era în pericol de a nu se disputa. Jucătorii şi chiar arbitrii au adunat apa cu prosoape, o imagine nedemnă de un oraş cum este Aradul”, spune Călin Costea, preşedintele Partidului njwc că Suntem Arădeni.

Mai mult, Călin Costea spune că starea gazonului a afectat calitatea meciului şi afirmă că UTA avea o şansă în dacă exista un sistem de drenare. „Consider că şansele UTA-ei au fost spulberate de starea jalnică a terenului. Dacă exista un sistem de drenare a apei, se putea juca în condiţii optime, iar şansele noastre ar fi crescut”, mai completează Călin Costea.

Lasă un răspuns