Călin Abrudan, primar Ineu (PNL): „Clasa politică trebuie reformată”

  • njwc.info
  • februarie 9, 2017
  • 0

Primarul orașului Ineu, Călin Abrudan (PNL)  a stat de vorbă cu reporterii njwc.info și a răspuns la câteva întrebări legate de administrație și politică. Astfel, am aflat ce proiecte vor demara în orașul pe care îl conduce, dar și ce planuri are legate de politică.

njwc.info: Sunteţi la al doilea mandat de primar al Ineului. Ce proiecte importante aţi pus în practică?

Călin Abrudan: Proiectele puse în practică au acoperit toate obiectivele importante din Orașul Ineu, dintre care menționez: renovarea școlilor și a grădinițelor; extinderea rețelei de apă și canalizare; asfaltarea străzilor și refacerea trotuarelor; spații verzi; amenajarea locurilor de joacă și de agrement; iluminat public stradal; ornamente festive; aducerea de investitori în oraș; capelă; desfășurarea de evenimente sportive, culturale și religioase; ANL –uri;

 

njwc.info: Ce proiecte de viitor aveţi pentru oraşul pe care îl conduceţi?

Călin Abrudan: Pentru viitorul Orașului Ineu, avem următoarele proiecte în desfășurare: construirea de grădinițe și a unei școli cu clasele I-IV; finalizarea extinderii rețelei de apă și canalizare; renovarea integrală a Cetății Ineului; modernizarea Pieței Orașului Ineu; anveloparea blocurilor; revitalizarea zonei centrale a orașului; modernizarea falezei Crișului; ștrand în oraș; o capelă nouă; sprijinirea cultelor religioase; organizarea de evenimente și manifestări sportive, culturale și tradiționale.

 

njwc.info: Sunteţi unul dintre liberalii care au criticat conducerea judeţeană după alegerile parlamentare. De ce?

Călin Abrudan: Consider că trebuie să abordăm politica județeană într-o nouă etapă de coagulare și construcție. Cred că trebuie să fim mai aplecați către oameni, către dorințele acestora și să fim mult mai uniți în rezolvarea problemelor urgente, în special la infrastructură (drumuri județene, pasaje) sau orice alt obiectiv de interes economic sau rutier.

 

njwc.info: Ce credeţi că trebuie făcut pentru ca PNL Arad să revină pe făgaşul normal?

Călin Abrudan: Alegerile interne vor reuși în cea mai mare parte să revitalizeze partidul, să aibă lideri legitimi, odată cu decizia ca alegerile să fie de jos în sus. În anul 1999, de când am intrat în politică, am fost implicat total în buna desfășurare a activităților politice din interiorul partidului.

 

njwc.info: În ce măsură sunteţi decis să vă implicaţi?

Călin Abrudan: Sunt hotărât să mă implic în continuare, cel puțin la fel de mult ca și până acum, asta desigur, se poate întâmpla numai prin aportul, acordul și sprijinul colegilor mei, în viitoarea conferință județeană a Partidului Național Liberal.

Dat fiind situația din țară, este clar, că toată clasa politică trebuie reformată și pentru asta, pentru acest fapt, le recomand tuturor oamenilor de bună credință, să se implice în politică, indiferent de orientare, ca să putem schimba împreună coerența administrativă și transparența decizională.

 

Lasă un răspuns

rtic can cooler

別れさせ屋 離婚