Cadavrele a doi fraţi au fost găsite după o săptămână de căutări în Munţii Făgăraş

  • njwc.info
  • noiembrie 20, 2016
  • 0

Cadavrul găsit în Munţii Făgăraş aparţine unuia dintre cei doi fraţi din judeţul Mureş, care au dispărut pe data de 12 noiembrie în zona Valea Sâmbetei. Echipele de căutare au găsit duminică şi  al doilea cadavru.

Cei doi fraţi dispăruţi sunt din judeţul Mureş şi au plecat pe data de 12 noiembrie, într-o drumeţie în Munţii Făgăraş, încercând să ajungă pe vârful Moldoveanu.

Căutările celor doi turişti au început luni dimineaţa, inclusiv cu un elicopter MAI, după ce familia acestora a sunat la serviciul de urgenţă 112 deoarece nu a mai putut lua legătura niciunul dintre ei.

Fraţii au plecat din localitatea Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, unde au lăsat maşina cu care veniseră.

Cadavrul a fost găsit, sâmbătă, de jandarmii montani, în zona sub Fereastra Mică din Munţii Făgăraş, însă aceştia nu au putut confirma atunci dacă este vorba de unul dintre cei doi fraţi dispăruţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov, Laurenţiu Stoian, asupra bărbatului au fost găsite actele de identitate ale acestuia, aparţinând unuia dintre cei doi fraţi, în vârstă de 34 de ani.

Trupul acestuia a fost coborât duminică, la cabana Sâmbăta, şi a fost predat Serviciului de Medicină Legală şi poliţiei, pentru investigaţii.

sursa: 

Lasă un răspuns

Сashbery mmgp

best-cooler.reviews/want-battle-welcome-rtic-vs-yeti-competition-the-deepest-review-ever/

agroxy.com