Bujor e liber, și-a încheiat chiar azi conturile cu Sebișul!

  • njwc.info
  • iunie 9, 2016
  • 0

Adus liber de contract de la CS Ineu în iarnă, Cătălin Bujor a fost titularul postului de portar în retur la Național Sebiș. Era considerat „piesă” importantă în angrenajul lui Rică Neaga, care a vorbit despre promovare pe malul Crișului Alb. În numai o lună de zile, totul s-a spulberat, fostul stelist a părăsit echipa, iar sebișenilor nu le-a rămas decât să forțeze, eventual, accederea pe un loc pe podium.

De meciul de acasă cu Metalurgistul Cugir se legau ultimele lor speranțe pentru acest așa-zis obiectiv, însă înfrângerea a risipit totul. Bujor a fost cel care a deschis drumul spre victorie al formației de sub Drăgana, iar managerul Călin Cojocaru l-a „uitat” pe bancă de atunci. Astăzi, ruptura a devenit și în acte, astfel că: „Am reziliat de comun acord înțelegerea cu Bujor. Îi mulțumim pentru colaborare și-i urăm baftă la viitorul club”, a punctat Cojocaru.

La rândul său, goal-keeperul de 25 de ani are regrete vis-a-vis de scurta aventură la Sebiș. „Îmi pare rău că nu am promovat și că nu mi-am ajutat mai mult echipa. Pe undeva, îmi pare rău că plec, căci cred că Sebișul se va bate pentru primele locuri și la anul, dar asta e viața. Intru într-o scurtă vacanță, încă nu știu ce-mi rezervă viitiorul”, a punctat fotbalistul crescut de Atletico, care a evoluat cu UTA în Liga a 2-a, perioadă în care a fost antrenat de Dan Țapoș.

Lasă un răspuns

トピックの詳細

автоматический полив киев

Этот важный web-сайт , он рассказывает про нарядные платья на девочку днепропетровск.