Braconaj piscicol în judeţul Arad

  • njwc.info
  • iunie 2, 2016
  • 0

Jandarmi ai Grupei de Supraveghere și Intervenție Pecica din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, în colaborare cu reprezentanți ai Administrației Parcului Natural Lunca Mureșului,  au desfășurat miercuri, 1 iunie a.c., o acțiune ce a avut drept scop prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională sau penală din domeniul piscicol.

Pe timpul acțiunii ce a avut loc pe albia râului Mureș, a fost depistat în zona localității Felnac, un bărbat care pescuia cu o unealtă denumită ”ridicător” interzisă deținerii sau folosirii de către persoane neautorizate.

Persoana depistată a fost identificată, având vârsta de 42 de ani și domiciliul în comuna Felnac din județul Arad.

Având în vedere că „producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial” constituie infracțiune, conform prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, jandarmii au întocmit persoanei depistate, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Unealta folosită a fost ridicată în vederea confiscării, până la finalizarea cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

https://medicaments-24.com

www.agroxy.com/prodat/muka-222/kievskaya-obl

www.optiontradingstrategies.net/ar/binary-options-brokers/