Bozian s-a despărțit oficial de FC Hunedoara: „Le mulțumesc suporterilor”

  • njwc.info
  • iulie 26, 2016
  • 0

Așa cum anticipam încă de vineri, Bogdan Bozian și-a reziliat și el contractul cu FC Hunedoara, după numai un an de zile. Mijlocașul îi urmează lui Casian Maghici, plecat și el de „sub furnale”, dar și lui Florin Lazea, care a ales aceeași cale. „Decarul”, care împlinește peste câteva zile 29 de ani, nu duce lipsă de oferte de la formații din eșalonul trei și patru, urmând să opteze pentru o destinație în zilele ce urmează. Până una alta, „Bozi” a publicat un mesaj emoționant pe contul personal de pentru fosta sa grupare și în special minunații săi fani:

”Salut celor care iubesc culorile alb-albastre si echipa Hunedoarei! Va scriu aceste rânduri pentru a va mulțimi pentru acest frumos an care l-am petrecut la Hunedoara,un an greu, cu multe nereușite, dar un an frumos, alături de câțiva oameni de mare valoare si alături de o galerie cum multe echipe si-ar dori sa aibă.

Am început atât de bine campionatul, cu o victorie, iar ceea ce credeam ca va fi un sezon reușit, s-a transformat ușor-ușor intr-unul de duzina care vrem sa il uitam cu toții cât mai repede.

Cu toate nereușitele acestui campionat, cu siguranța exista un câștigător, iar acela este al doisprezecelea nostru jucător! Acel jucător care a fost prezent la toate jocurile noastre, pe ploaie, pe frig, pe caldura, departe sau aproape de casa, cântând neîncetat pentru culorile pe care le iubește! Acel jucător care niciodată nu s-a dat bătut, cu toate ca nu merita deplasări în sate sau comune, merita mult mai mult pentru devotamentul de care da dovada! Poate nu tot timpul am reușit sa-i răsplătim iubirea, dar el tot timpul a înțeles ca ii apăram culorile si a continuat sa vina alături de noi. Lui as vrea sa ii mulțumesc in special pentru acest an frumos petrecut acolo,el a făcut anul acesta special! Acest jucător nu are cum sa nu iti rămână întipărit in minte, iar pe cei care urmează sa ii apere culorile, ii invidiez deja!

Plec de la acest club cu un imens regret ca nu am reușit sa facem performanța si sa ducem clubul mai aproape de ceea ce merita sa fie. Continuați sa iubiți clubul si sa cantati neîncetat pentru culorile care va sunt atât de dragi si nu uitați ca sunteți parte din istoria fotbalului românesc! Nu e mesaj de <<adio>> , e doar <<La revedere>> Nu se știe niciodată când ne vom reîntâlni!”

◦ PS: Va veni o zi cu soare…!

Lasă un răspuns

подробнее

www.steroid-pharm.com

black stone texture