BMW R nineT Scrambler, la fel de sexy ca in anii ’50

  • njwc.info
  • noiembrie 21, 2015
  • 0

E sexy, e chic, pastreaza aerul rebel al anilor ’50 si este intesata de tehnologie moderna. Cam astea sunt caracteristicile pe care  Motorrad le evidentiaza la noul R nineT Scrambler.

Gama motocicletelor scrambler a fost abordata cu timiditate de ceva vreme de producatori, dar BMW vrea sa readuca moda rebela a mijlocului de secol trecut din nou pe sosele, anunta revista .

Stilul vintage al motocicletei este pastrat cu fidelitate, chiar daca noua tehmnologie se lasa si ea intrezarita in alura fermecatoare a BMW-ului R nineT Scrambler.


Scramblerul bavarez este propulsat de un motor in doi cilindri, cu racire cu aer, capabil sa genereze 110 CP.


Motocicleta permite numeroase interventii pentru personalizarea ei, iar conceptul modular iti ofera sansa de a scoate cand vrei saua suplimentara a pasagerului, dand aspectul unui motor destinat croazierelor solitare.


Stilul clasic este reflectat de roata de fata de 19 inci, iar noua tehnologie adaugata scramblerului BMW este reprezentata de sistemul de evacuare cu tevi duble ridicate in partea din spate, etrierele cu 4 pistoane si sistemul de siguranta ABS.


BMW a prezentat noul sau scrambler in cadrul expozitiei de la Milano, iar R nineT Scrambler are preturi ce pornesc de la 12.500 de euro in varianta standard si ajung pana la 15.850 de euro pentru modelul roadster.
Foto: BMW Motorcycles

Lasă un răspuns

www.topobzor.info

http://topobzor.info