Blaga joacă la rupere. Omul impus în conducerea PNL

  • njwc.info
  • septembrie 30, 2016
  • 0

Vasile Blaga a declarat, joi, la sediul PNL, că se va implica în continuare în parcursul partidului din poziţia de simplu membru şi a adăugat că liberalii vor lua cea mai bună decizie în ceea ce priveşte formula de conducere.

Vezi și: Cioloș anunță că vrea PNL: Îmi doresc ca un guvern liberal să continue ce am început scrie

„Nu pot să discut astfel de soluţii (un nou copreşedinte din partea PDL sau un preşedinte unic-nr.), soluţiile le va da partidul şi într-un timp foarte scurt. Am şi eu responsabilităţi pentru partid şi o să mă implic mult în parcursul partidului din poziţia de simplu membru de partid. Asta înseamnă că o să ţin colegii aproape şi partidul o să rămână puternic şi unit”, a declarat Vasile Blaga.

Băsescu o vede pe Kovesi în cătuşe: ‘Dragi propagandiști ai anilor 50…’

Vechii liberali încearcă să forțeze lucrurile și să propună un președinte unic în persoana Alinei Gorghiu. Spre exemplu, vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu este de părere că, după demisia lui Vasile Blaga, la conducerea Partidului Naţional Liberal ar trebui să se afle un singur preşedinte până la viitorul congres al formaţiunii.

Atac DUR la adresa lui Iohannis: A dat ţara pe mâna ‘securiştilor, parchetarilor şi birocraţilor’

Această variantă este exclusă din start de vechiul PDL, care va veni cu o propunere de copreședinte. Potrivit surselor ȘTIRIPESURSE.RO, Blaga îl va propune pe Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte PNL, în locul lui, în funcția de copreședinte al PNL. Liberalilor li s-a recomandat „călduros” să nu intervină sub nicio formă în treburile interne ale vechiului PDL.

Sâmbătă va avea loc o ședință la nivel informal a conducerii PNL, unde vor participa vechii PDL-iști și PNL-iști, iar o decizie se va lua luni în cadrul ședinței BPN al PNL.

Vasile Blaga a demisionat miercuri din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Decizia acestuia a venit după ce procurorii anticorupţie au anunţat că este urmărit penal pentru trafic de influenţă, fapte care ar fi fost săvârşite în perioada în care a deţinut funcţia de secretar general al unui partid aflat la guvernare.

Lasă un răspuns

fiat.niko.ua

http://fiat.niko.ua

steroid-pharm.com/