Bebeluşul abandonat într-o plasă are nevoie de ajutor

  • njwc.info
  • aprilie 10, 2016
  • 6

Bebeluşul care în urmă cu două zile a fost abandonat într-o plasă, în faţa unui bloc din cartierul Alfa, are acum parte de afecţiune. Cei de la Asociaţia Cetatea Voluntarilor sunt alături de el în fiecare zi.

„Am mers la el cu scutece şi haine. Facem apel la toţi cei care pot ajuta. Bebeluşul are nevoie de scutece nr. 2, şerveţele şi haine pentru două săptămâni. Noi mergem în fiecare zi la el”, a declarat Anamaria Nyeki, preşedinta Asociaţiei Cetatea Voluntarilor.

Cei care doresc să ajute bebeluşul pot suna la numărul de telefon: 0740 531 006 – Anamaria Nyeki.

 

 

6 thoughts on “Bebeluşul abandonat într-o plasă are nevoie de ajutor

  1. Buna ziua, Noi nu avem copii si am fi incantati daca am putea sa-l adoptam. ne dorim foarte mult un bebe. si daca d-zeu nu a vrut sa avem , ne-am gandit sa adoptam un ingeras si sa-i oferim fericire. va rog daca se poate sa-l adoptam sa ne ati pe nr. de telefon 0734944181

  2. Buna seara !Eu as fi incantatã sa botez copilasul sa i fiu nasã.Vin in iunie in Romania .Daca credeti ca se poate trimeteti mi un msj.Cu drag o imbratisare echipei care a reusit sa faca acest lucru minunat.

  3. Buna ziua eu si soțul meu ne dorim să îl adoptăm suntem o familie de tineri 30 de ani și mai avem un băiețel de aproape 2 ani dacă se poate va rog să ne ați 0767143939 larisa Elena Dima

  4. Scz nr de tel este 0767145939

Lasă un răspuns

babyforyou.org

velotime.com.ua

https://farm-pump-ua.com/