Băsescu, dat în judecată de nora lui Măgureanu

  • njwc.info
  • martie 26, 2016
  • 0

Alina Petre, nota lui Virgil Măgureanu, îl dă în judecată pe Traian Băsescu după mai multe afirmații pe care acesta le-a făcut joi seară în emisiunea lui Victor Ciutacu.

„Îl voi da în judecată pe domnul Traian Băsescu. Afirmațiile sale nu sunt demne de un fost președinte. Am vorbit cu avocatul și îl voi da în judecată pe el, dar și pe altcineva. Se leagă de niște lucruri și caută să renască puțin. Vrea să revină pe scena politică și se folosește de fel de fel de atacuri”, a spus Alina Petre la România TV.

„Foarte multe persoane, neica-nimeni, mulţi de la Băsescu din partid se urcă pe numele meu ca să îşi facă notorietate. O să fac ordonanţă prezidenţială ca anumiţi domni să nu mai poată să îmi pronunţe numele”, a mai zis Alina Petre.

Traian Băsescu a declarat la România TV că nici nu se pune problema unei înţelegeri între el şi Crin Antonescu şi asta deoarece între ei a existat tot timpul o adversitate politică şi individuală. În , ca o garanţie pentru faptul că denunţurile făcut la DNA de fosta soţie a lui Marian Măgureanu, fiul fostului director SRI Virgil Măgureanu, sunt „delaţiuni”, Băsescu a subliniat că Daniel Morar, la vremea respectivă şef al DNA, este o persoană care nu iese din litera legii.

sursa: o;

Lasă un răspuns

https://gazon.net.ua

www.best-cooler.reviews/

www.optiontradingstrategies.net