Barbat din vestul tarii muscat in zona fetei de o vipera

  • njwc.info
  • iulie 8, 2017
  • 0

A fost nevoie de interventia elicopterului SMURD, pentru transportarea barbatului muscat de o vipera, chiar in zona fetei. Acesta era constient, dar abia mai putea respira, cand au ajuns salvatorii.

Operatiune de amploare, in Retezat. Un cioban care se afla cu oile in Retezat, a sunat la numarul de urgente 112 pentru a anunta ca tocmai a fost muscat de o vipera.

Cel mai probabil, barbatul de 65 de ani, s-a asezat pe iarba, pentru a pazi mioarele aflate la pascut si astfel a fost muscat de sarpele veninos.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciul Judetean Salvamont Hunedoara. Datorita accesului foarte dificil, echipajul s-a deplasat pedestru, neputandu-se face accesul cu autoturisme.

Salvatorii au solicitat elicopterul SMURD Targu-Mures.

La momentul sosiri echipajului de salvatori, „victima era constienta si prezenta dificultati de respiratie precum si edem facial„, au anuntat pompierii.

Barbatul a fost preluat de elicopterul SMURD Targu-Mures si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Mures scrie , foto Doru Panaitescu

Lasă un răspuns

Виагра 200 мг

https://velotime.com.ua

agroxy.com/prodat/pshenica-109/nikolaevskaya-obl