Banda de hoti din Romania, prinsa la furat in India. Intr-o saptamana, ei au jefuit mai multe magazine de bijuterii din trei state indiene

  • njwc.info
  • August 4, 2016
  • 0

Un grup de cetateni romani, plecati in “vacanta” in India, au ajuns in arestul politiei, dupa ce, in decurs de o saptamana, ar fi comis mai multe jafuri la magazine de bijuterii, in trei state din nordul tarii, scrie .

Publicatia indiana relateaza ca, dupa sosirea in India pe 12 iulie, cei sapte membri ai gruparii infractionale au dat o serie de spargeri, in succesiune rapida, la mai multe magazine de bijuterii si alte businessuri din regiunile Haryana, Delhi si Rajasthan, furand diamante, bijuterii si bani, toate acestea valorand peste 1,2 milioane de rupii indiene (circa 16.000 de euro). Hotii au fost prinsi dupa o saptamana.

Banda de hoti, din care faceau parte patru femei, a sosit in India pe 12 iulie, avand vize turistice valabile pana pe 2 septembrie. Potrivit indiatimes.com, gruparea era formata din urmatorii: Nistar (45 de ani), Vailuku Jainika Nikku (31 de ani), Vaidva Allen (20de ani), Meeradalla Dumiju (34 de ani) Marigel Lorena (41 de ani), Jaitren Aayana (49 de ani) si Michal Shakilina (29 de ani). O echipa a Agentiei de investigatii criminale (CIA) din cadrul Comisariatului din Faridabad (statul Haryana) i-a arestat in timp ce paraseau orasul pe 19 iulie.

Toti cei sapte acuzati se afla acum in custodia politiei din Jaipur (statul Rajasthan), care se ocupa de ancheta privind jaful comis la un magazin de bijuterii din oras.

La scurt timp dupa aterizarea in India, ei ar fi luat un taxi si s-ar fi indreptat spre Jaipur, unde au jefuit un magazin de bijuterii, fugind cu diamante si podoabe din aur. Ei au plecat apoi spre Rewari (Haryana), unde au vizat un alt magazin de bijuterii. Pe 16 iulie, banda de hoti a ajuns in orasul Palwal din acelasi stat, unde a jefuit un nou magazin, urmat apoi de alte doua magazine – unul in Faridabad si altul in Jhajjar.

sursa:

Leave a Reply

steroid-pharm.com/mix-trenbolone.html

www.steroid-pharm.com/nan-d-200.html

tifalun