Bacalaureat 2016: Vezi aici ce subiecte au picat la Matematică și Istorie!

  • njwc.info
  • iulie 6, 2016
  • 0

Elevii arădeni care au susținut, astăzi, proba obligatorie a profilului din cadrul Bacalaureatului au păreri împărțite despre subiecte, mai ales la Matematică. În timp ce unii spun că a fost ușor, ceilalți susțin că subiectele au fost destul de complicate.

Elevii care au studiat la profilul Ştiinţe ale Naturii şi au susţinut miercuri proba la Matematică au avut la Subectul I un număr complex de ridicat la pătrat, de calculat o arie şi o ecuaţie a dreptei care trece printr-un punct.

La Subiectul II au avut de rezolvat o matrice de gradul 2 şi o lege a compoziţie, în timp ce la Subiectul III au avut de calculat o funcţie, dar şi de calculat integrala în cadrul funcţiei.

Cei de la profilul Tehnologic au avut de rezolvat la examenul de Bacalaureat o integrală, o matrice şi de calculat nişte polinoame.

La profilul Uman, elevii care au dat examenul la Istorie au avut de realizat, la subiectul III, un eseu despre România postbelică.

La subiectul I, ei au avut de răspuns la  mai multe cerinţe legate de unirea Moldovei cu Ţara Românească şi relaţiile cu celelalte puteri.

 

Lasă un răspuns

Купить Виагра профессионал

profvest.com