Avarie la conducte în Aurel Vlaicu. Furnizarea apei potabile a fost întreruptă

  • njwc.info
  • iunie 7, 2016
  • 0

O avarie produsă la o conductă a generat astăzi întreruperea apei potabile, în Vlaicu. Compania de Apă a dispus reparații și se estimează că, la orele serii va fi reluată furnizarea apei.

„Compania de Apă Arad S.A. anunţă că, în urma unei avarii la o conductă de înaltă presiune, astăzi, marţi  7 iunie 2016, este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă în cartierul Aurel Vlaicu la blocurile Z 26, Z 27, Z 28, între str.  Fulgerului si str. Călăraşi. Zona unde s-a produs avaria a fost izolată iar echipele de intervenţie ale  S.C. Compania de Apă Arad S.A. sunt la faţa locului şi intervin pentru a remedia defecţiunea. Se estimează că în jurul orei 18.00 va fi reluată furnizarea apei potabile în zona afectată ”, anunță reprezentanții Companiei de Apă Arad.

Operatorul atrage atenţia consumatorilor că, la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Compania de Apă Arad  cere scuze abonaţilor pentru disconfortul creat.

Lasă un răspuns

cl24.com.ua

nissan-ask.com.ua

agroxy.com