Avansări şi grad şi demonstraţii, la Arad. A fost sărbătorită Ziua Poliției Române FOTO

  • njwc.info
  • martie 24, 2017
  • 0

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a organizat, vineri, o serie de manifestări menite să marcheze Ziua Poliției Române.

Sala mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici a fost gazda ceremoniei de avansare la termen și înainte de termen a polițiștilor care îndeplinesc cerințele avansării în gradul următor. De asemenea, a avut loc şi premierea câștigătorilor competițiilor sportive la fotbal, tenis de masă, șah și a celor care în cursul anului 2016 au dat dovadă de spirit civic, printre care colegii noştri Andrei Fuliaş (Special Arad) şi Vasile Sărăndan (ARQ)

După evenimentul de la teatru pe platoul din Piața Avram Iancu, arădenii au avut ocazia să observe o parte din tehnica folosită de polițiști în activitatea de prevenire, constatare și combatere a criminalității. A fost prezentat autolaboratorul criminalistic mobil, destinat cercetării la fața locului, cu tehnica foto video digitală, trusele specializate și echipamentele criminalistice necesare descoperirii, relevării și prelevării diferitelor categorii de urme existente în câmpul infracțional.

Au fost prezentaţi și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au prezentat tehnica și autoturismele din dotare, iar partenerii patrupezi ai polițiștilor au susținut un exercițiu demonstrativ, prin câinii Școlii de dresaj a lui Adrian Nicolăiță.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

форд мондео

pills24.com.ua

https://220km.net