Aslău a urcat cu 15 jucători la Moneasa, antrenorul Cermeiului mai așteaptă întăriri

  • njwc.info
  • iulie 24, 2016
  • 0

De azi și până sâmbătă, stațiunea Moneasa o va găzdui pe proaspăta divizionară a treia arădeană, Gloria Lunca Teuz Cermei. Delegația „alb-roșilor” se va caza în jurul orei 17 la Hotelul Parc, iar apoi va ieși la primul antrenament montan. Deocamdată, în formulă puțin redusă și asta pentru că Mircea Aslău contează doar pe 15 jucători: Fl. Rusu, Koromi – Suslak, Cotoc, Petrache, Aldan, Nistor, Calvin, Purece, Vereș, Bulza, Sălăjan, V. Brîndușe, Fl. Brîndușe, Coșa.

Adrian Popa s-a însurat ieri și va ajunge doar mâine în cantonament, pentru ca Norbi Varga să întârzie până joi, când revine din concediul din Italia. Gurban își vede în paralel de cariera din Armată și va reveni ceva mai târziu lângă colegii săi, în timp ce utistul Ovidiu Ghergar a anunțat că-și va încerca norocul în altă parte. S-ar putea chiar să rămână la echipa fanion a Aradului, parte componentă e formației din Liga a 3-a, din care – însă – se pare că vor lipsi Aldan, Coșa și Petrache, toți trei cerându-și împrumutul la Cermei. „Consider că dacă au venit cu noi la Moneasa, situația lor e ca și rezolvată. Ei și-au manifestat dorința să joace la noi, noi ne bazăm pe ei, dar mai mai dorim încă cel puți doi juniori. Totodată, mai suntem în discuții cu un fotbalist experimentat, polivalent, pe care sperăm să contăm din zilele ce urmează”, a punctat Mircea Aslău.

Practic, antrenorul Cermeiul își intră din nou în atribuții începând cu stagiul centralizat de la Moneasa, după ce în decursul acestei săptămâni, atâta timp cât a fost în vacanță pe Litoral, Florin Rusu a fost cel care a bifat etapa de acomodare cu efortul a campionilor en-titre ai județului. „Avem câte trei-patru antrenamente pe zi la Moneasa, băieții vor fi în priză mereu. Vor fi 6 zile intense, s-ar putea să stabilesc un record de antrenamente, un joc amical. Mâine vom afla dacă ne deplasăm miercuri la Gyula pentru a întâlni formația locală de Liga a 3-a, Norbi Varga fiind cel care a intermediat totul”, a adăugat „Zimbrul”.

Lasă un răspuns

https://onlyyou.od.ua

yeti or orca cooler

www.seotexts.com/kachestvennyiy-kontent/