Aradul printre fruntaşele judo-ului românesc. Opt medalii dintre care una de aur

  • njwc.info
  • aprilie 24, 2017
  • 0

Etapă finală a Campionatului Naţional U-14 (copii 1) la judo a avut loc în perioada 20-22 aprilie 2017, la Râmnicu Vâlcea, de unde sportivii arădeni s-au întors acasă cu 8 medalii, 6 la probele individuale, dintre care: una de aur, una de argint, patru de bronz, şi două în probele pe echipe dintre care: una de bronz la masculin şi una de bronz  la feminin.

Podiumul multiplu reuşit de judoka arădeni nu este întâmplător, sportivii  pregătindu-se şi evoluând timp de un an, pentru a reuşi performanţa supremă.

Medalia de aur a fost păstrată de judoka Calmar Gabriel la -73Kg(C.S.M. Arad-antrenor Dorin Drimbe),

Medalia de argint a fost obținută de judoka Novac Paula la +63Kg(C.S.M. Arad-antrenor Dorin Drimbe),

Medaliile  de bronz fiind cucerite de: Ciopraga Andreea la -63Kg (C.S.M. Arad-antrenor Dorin Drimbe), Rus Iustin -34Kg (C.S.S. Gloria Arad-antrenor Moţ Alin), Pop Flavius la -46Kg (C.S.M. Arad-antrenor Lazăr Loghin), Găman Raul -46Kg (C.S.S. Gloria Arad-antrenor Moţ Alin).

Echipa masculină  fomată din judoka de la euoregiunea 5, obţin medalia de bronz. Sportivii  arădeni au fost reprezentaţi prin: Pop Flavius, Barani Kevin, Socală Ilie, Blaho Andrei, Vidam Kevin , Valea Darius, Must Nicolas, Calmar Gabriel, Ostoin Adrian, Bobiş Răzvan şi Chiţurlea Vlad.

Echipa feminină, formată din judoka de la euroregiunea 5, a obţinut  medalia de bronz. Sportivele arădene au fost reprezentate prin: Voica Andrada, Botezatu Alexia, Duma Carla, Ciopraga Andreea şi Novac Paula. Aceste rezultate se datorează şi antrenorilor: Drimbe Dorin, Lazăr Loghin, Lazăr Ionel, Botaş Gabriela, Rău Adrian, Hărşan Doru şi Moţ Alin.

„A fost o competiţie tare, fiind prezente toate cluburile din ţară, ţinând cont şi de faptul ca anul acesta nu au mai avut loc etapele de calificare, astfel că la această competiţie a fost un numar foarte mare de sportivi. Dar sportivii arădeni au reuşit şi de această dată, să obţină rezultate foarte bune, şase medalii la proba individuală  şi două medalii în proba pe echipe. Acestea, situează Aradul printre fruntaşele judo-ului românesc”, a declarat sensei Dorin Drimbre.

Au pierdut medalia de bronz următorii judoka: Patrik Nădaban, Razvan Bobişi şi Andrada Voica.

„Urmează alte etape ale Campionatelor Naţionale, la U-15 de la Craiova, la U-12,13 de la Timişoara si ultimele la U-10,11 de la Baia Mare, la care dorim să fim din nou prezenţi pe podiumul de premiere”, mai spune Dorin Drimbe.

 

Lasă un răspuns

www.progressive.ua

подробно

https://topobzor.info