Aradul pierde teren în faţa localităţilor vecine. Oradea a fost desemnat cel mai frumos oraș din România

  • njwc.info
  • aprilie 20, 2016
  • 0

Aradul începe să piardă teren în faţa altor oraşe din ţară. Faptul că timişorenii sunt cu mult înaintea noastră o ştie toată lumea, însă nimeni nu se aştepta ca Oradea să fie campioana ţării. Spunem acest lucru deoarece, Oradea a fost desemnat cel mai frumos oraș din România în urma unui sondaj care s-a desfășurat, la nivel național, în perioada 25 ianuarie- 1 martie. Pe durata desfășurării sondajului au votat 57.725 de persoane și au dat like 29.000 de posesori de conturi de Facebook. Sondajul-ul a strâns 138 de comentarii, iar alte 206 persoane au comentat pe Facebook.

Conform mai multe ziare și site-uri au scris articole prin care și-au îndemnat cititorii să-ți voteze orașul în topul onlinereport.ro. Printre acestea, cel mai activ a fost ziarul Opinia Timisoarei, care și-a îndemnat cititorii să ducă Timișoara pe locul întâi și să o păstreze pe această poziție. Alături de Opinia Timișoarei, și-a mobilizat cititorii și Ora de Timiș. Fără succes, însă. Bihorenii s-au mobilizat mai bine, au depășit Timișoara și au ocupat prima poziție. Se pare că un cuvânt hotărâtor au avut cetățenii de etnie maghiară, care au lansat apeluri mobilizatoare pe site-uri de știri și pe site-uri ale unor culte religioase, cum este Organizația Femeilor Baptiste. Și românii au sprijinit Oradea în drumul ei spre locul întâi, prin articole scrise pe site-uri de știri cum sunt oradea 3d și oradeamagazin, precum prin eforturile unor ONG-uri, care s-au luptat cu trup și suflet pentru victoria orașului.

Ca urmare, orașul Oradea a câștigat titlul de CEL MAI FRUMOS ORAȘ AL ROMÂNIEI, cu 13.033 de voturi, urmată de Timișoara, cu 8.625 de voturi, Piatra Neamț, cu 7.839 și Târgu Mureș, cu 5.789 voturi.

În Oradea, cel mai important oraș din regiunea Crișana și reședință a județului Bihor trăiesc 196.400 de persoane, dintre care 68.2% români și  28.7% maghiari. Municipiul Oradea a reprezintă un punct important de referință al zonei, fiind cel mai puternic centru cultural și comercial. Este un oraș iubit atât de comunitatea maghiară cât și de cea română.

 

Deşi în ultima perioadă primarul Falcă o spune răspicat „Aradul e în faţă”, acest lucru nu se vede. Tot alte oraşe din ţară se remarcă prin participarea la diferite competiţii pe care le câştigă sau prin modul în care îşi promovează imaginea. De asemenea, contează foarte mult şi  modul în care cetăţenii sunt stimulaţi de către autorităţi să se mobilizeze când este vorba despre oraşul lor.

Lasă un răspuns

agroxy.com/prodat/rozh-97/chernigovskaya-obl

agroxy.com

adulttorrent.org