Aradul a primit bani de la Guvern pentru energia termină şi pentru inundaţii

  • njwc.info
  • December 21, 2016
  • 0

Guvernul României a alocat în ședința de astăzi fonduri necesare pentru asigurarea continuității alimentării cu energie termică în sistem centralizat pentru sezonul rece 2016-2017 în Municipiul Arad, Executivul răspunzând astfel solicitării venite de la nivel local. Suma alocată din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului este de 16 milioane lei. Cu fondurile alocate se suplimentează sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetului local peanul 2016.

De asemenea, Guvernul României a cuprins Județul Arad într-o alocare de sume  din Fondul de intervenţie aflat la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat peanul 2016, pentru unele unități administrativ-teritoriale a căror infrastructură a fost afectată de calamități naturale produse de inundaţii.

Suma totală, la nivel național, este de 273,9 milioane lei pentru bugetele locale ale uno runități administrativ-teritoriale din 29 de județe, inclusiv Județul Arad. InstituțiaPrefectului – Județul Arad șiConsiliulJudețean Arad au trimis la Guvern un raport privind pagubele de infrastructură înregistrate în satul Nadăș, comuna Tauț, ca urmare a inundațiilor din acest an, evaluarea pagubelor fiind estimată la 416.000 lei.

Leave a Reply

платье на девочку

у нас