Arădenii nu rămân indiferenţi. Încă un salariu donat, dar şi lenejeria pentru pătuţurile copiilor care vor fi internaţi în secţia infecţioase

  • njwc.info
  • octombrie 11, 2017
  • 0

Arădenii întind în fiecare zi o mână de ajutor proiectului iniţiat de către Anamaria Nyeki Popa, preşedinta Cetăţii Voluntarilor, cu privire la reabilitarea Secţiei Boli Infecţioase Copii Arad.

De acestă dată este vorba despre donarea de lenjerie pentru pătuţuri. „Toata lenjeria de care avem nevoie la spital în secţia pe care o renovăm am primit-o donaţie de la Ioana Heredea şi echipa de la Cerbul Albastru !27 feţe de pilote! 27 cearceafuri ! 27 feţe de perină! 10 pilote! 10 perne! 13 perne mici! 4 pilote mici ! 36 feţe pernă mici! 11 feţe pilote mici! 10 cearceafuri mici”, spune Anamaria Nyeki Popa.

De asemenea, primarul comunei Secusihiu, Ilie Cheşa, a donat un salariu pentru reabilitarea acestei secţii. „Un salar a donat în dimineaţa aceasta primarul Cheşa Ilie din Secusigiu pentru secţia pe care o renovăm! A promis că nu se opreşte aici şi gesturile către secţie vor continua”, adaugă Anamaria.

 

Lasă un răspuns

Купить Сиалис супер актив

www.steroid-pharm.com

steroid-pharm.com