Arădenii din zona Teba, terorizaţi de un aşa-zis festival de muzică

  • njwc.info
  • iunie 26, 2016
  • 2

Festivalul de muzică Particles 2– Intermedia Lab and Music Festival desfăşurat la fosta fabrică Teba a fost un adevărat fiasco. Tineri beţi, gălăgie şi ceva fel de muzică i-au îngrozit pe arădenii care locuiesc în această zonă.

Aşa-zisul festival nu a făcut altceva decât să enerveze la culme locatarii blocurilor şi caselor din zonă, care au avut un weekend de coşmar.

“Nu putem înţelege de ce primarul Falcă a luat hotărârea să omoare activitatea şi distracţia de pe ştrand şi să permită un asemenea festival într-o zonă plină de case şi blocuri. Parcă după ora 11 noaptea nu mai este voie cu muzică dată la maxim”, ne spune Florica D., locatar al zonei Teba.

 

2 thoughts on “Arădenii din zona Teba, terorizaţi de un aşa-zis festival de muzică

  1. „Asa-zisul festival” a facut mult mai multe decat sa enerveze locatarii blocurilor! Festivalul Particles a adus Aradului putina viata , putina speranta ca in viitor orasul se va putea compara cu alte mari orase care promoveaza arta . Din 24 pana in 26 iunie, in Arad au venit o gramada de artisti , o coregrafa de la una din cele mai bune companii de dans , si subliniez , din lumea ,actori foarte cunoscuti din Bucuresti si Cluj, doi artisti din Marea Britanie care , nu stiu daca ati vazut , dar au facut niste graffiti-uri la Astra care arata genial. Particles a organizat proiectii de film in premiera in Romania , expozitii de arta , una dintre ele fiind expusa chiar in tramvaiul Imperio . Draga autor al acestui articol , cand mai postezi ceva de genul , pe un site cat de cat cunoscut de aradeni , te rog informeaza-te mai bine ! Poate ca muzica a deranjat locatarii, dar Festivalul Particles a facut mult mai decat ai ”teroriza” pe acestia , a dus Aradul pe o treapta mai sus catre intelegerea artei si recunoasterea ei .

  2. Nu inteleg de ce mi-ati sters comentariul. Lasati lumea sa vada adevarul !
    „Asa-zisul festival” a facut mult mai multe decat sa enerveze locatarii blocurilor! Festivalul Particles a adus Aradului putina viata , putina speranta ca in viitor orasul se va putea compara cu alte mari orase care promoveaza arta . Din 24 pana in 26 iunie, in Arad au venit o gramada de artisti , o coregrafa de la cea mai buna companie de dans , si subliniez , din toata lumea ,actori foarte cunoscuti din Bucuresti si Cluj, doi artisti din Marea Britanie care , nu stiu daca ati vazut , dar au facut niste graffiti-uri la Astra care arata genial. Particles a organizat proiectii de film in premiera in Romania , expozitii de arta , una dintre ele fiind expusa chiar in tramvaiul Imperio . Draga autor al acestui articol , cand mai postezi ceva de genul , pe un site cat de cat cunoscut de aradeni , te rog informeaza-te mai bine ! Poate ca muzica a deranjat locatarii, dar Festivalul Particles a facut mult mai decat ai ”teroriza” pe acestia , a dus Aradul pe o treapta mai sus catre intelegerea artei si recunoasterea ei .

Lasă un răspuns

https://topobzor.info

www.fiat.niko.ua

Наша организация предлагает https://karter-kiev.net в любом городе.