Arădeni nemulțumiți: Primăria își bate joc de Curățenia de Primăvară

  • njwc.info
  • March 5, 2016
  • 1

Curățenia de Primăvară demarată recent de municipalitate în cartierele Aradului e făcută de mântuială. Cel puțin așa susțin locuitoriii din zonele în care, teoretic, s-a făcut curat.

Crește numărul arădenilor nemulțumiți de modul în care Curățenia de Primăvară se desfășoară în cartiere. După ce străzile au fost ,,bifate’’cu metode invechite și ineficiente, murdăria din cartiere rămâne la locul ei. S-a întâmplat și în cartierul Alfa, unde locuitorii sunt descumpăniți de așa-zisa curățenie făcută pe banii lor: ,,Și au curățat strada (curățenia de primăvară), cu lance manuală cu presiune, noroiul e tot acolo pe șosea, praf o să avem într-o veselie, bine că plouă și spală mai bine. Aș fi curios dacă celor care decid și ,,VERIFICĂ” pe BANII noștri, până la urmă, să le facă cineva curat acasă așa, ce reacție ar avea, sau să-și ducă mașina la spălătorie murdară de noroi, îi dau ăia un jet de apă și o ia tot murdară cât de veseli ar fi?’’, este cea mai recentă mărturie în acest sens a unui locuitor din cartierul Alfa.

One thought on “Arădeni nemulțumiți: Primăria își bate joc de Curățenia de Primăvară

  1. Noroiul este adus de rotile masinilor, mai ales dintre blocuri, unde in urmatoarea perioada va incepe programul de regenerare urbana. Curatenia de primavara consta in toaletarea pomilor, inventarierea bancilor, etc…etc…., maturatul pe strazi se face frecvent, nu doar la curatenia de primavara.

Leave a Reply