Arădeanca Anamaria Nyeki Popa a fost premiată de medicul Raed Arafat!

  • njwc.info
  • decembrie 19, 2017
  • 0

Anamaria Nyeki Popa a fost din nou apreciată pentru munca depusă în strângerea de fonduri pentru reabilitatea secției infecțioase copiii din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad.

„Raed Arafat mi-a oferit premiul cel mare din seara aceasta de la Gala Națională a Voluntarilor, în domeniul de sănătate ! Aradul pe harta celui mai bun proiect de voluntariat din România! Mulțumesc arădenilor!  ! Aduc premiul cel mare acasa!”, a scris Ana pe site-ul de socializare Facebook.

UPDATE:

În următoarele zile vor fi demarate lucrările pentru etajul inferior al Compartimentului Clinic Boli Infecțioase Copii de la Spitalul Județean Arad, iar vineri micuții internați vor fi mutați pe etajul deja renovat.

Campania de strângere de fonduri continuă, iar cei care doresc să se alăture proiectului pot să o facă donând în conturile Asociației Cetatea Voluntarilor (RO94BTRLEURCRT0244642802 – pentru donații în Euro / RO47BTRLRONCRT0244642802 – pentru donații în Lei) sau, mai simplu, pot dona 4 Euro printr-un SMS la numărul 8847 cu textul „Cu drag”.

Lasă un răspuns