Aproximativ 1500 de spectatori la UTA – Gaz Metan, mesaj aniversar în versuri din partea galeriei arădene

  • njwc.info
  • April 23, 2016
  • 0

Aerul promovării atrage ca un magnet. Aproape 1500 de spectatori (biletele s-au epuizat cu 15 minute înainte de startul partidei) au luat cu asalt tribunele arenei „Motorul” cu ocazia derby-ului UTA – Gaz Metan Mediaș. Poate doar Pandurii Târgu Jiu în optimile Cupei României a mai atras atâta lume în Aradul Nou, însă este clar că play-offul și perspectiva unei reveniri mult visate în elita fotbalului românesc captează atenție și energie.

tramvai

După cum anunțase vineri, marea parte a galeriei Bătrânei Doamne s-a deplasat la stadion cu un tramvai special. Aproximativ 60 de fani dotați cu tot arsenalul, din care nu au lipsit nici fumigenele, s-au îmbarcat în zona depoului din Calea Aurel Vlaicu și au parcurs întreg orașul în ton de cântece și scandări. Bineînțeles, recitalul a continuat pe tot parcursul confruntării, publicul fiind – în general – cel de-al 12 fotbalist îmbrăcat în alb-roșu.

Pe finalul primei reprize, galeria a adus aminte de cei 71 de ani împliniți formația fanion a orașului pe 18 aprilie, afișând următorul mesaj: Baronul din ceruri senine privește / Precum zâmbește gutuiul în toamnă / El a început o roș-albă poveste / Și ne-a logodit cu o Bătrână Doamnă. Suporterii din peluză erau pregătiți pentru acest moment încă de la deplasarea de la Mioveni, dar atunci nu au fost lăsați să intre pe stadion cu bannerele.

Leave a Reply

источник www.nl.ua

www.nl.ua