Aproximativ 1500 de spectatori la UTA – Gaz Metan, mesaj aniversar în versuri din partea galeriei arădene

  • njwc.info
  • aprilie 23, 2016
  • 0

Aerul promovării atrage ca un magnet. Aproape 1500 de spectatori (biletele s-au epuizat cu 15 minute înainte de startul partidei) au luat cu asalt tribunele arenei „Motorul” cu ocazia derby-ului UTA – Gaz Metan Mediaș. Poate doar Pandurii Târgu Jiu în optimile Cupei României a mai atras atâta lume în Aradul Nou, însă este clar că play-offul și perspectiva unei reveniri mult visate în elita fotbalului românesc captează atenție și energie.

tramvai

După cum anunțase vineri, marea parte a galeriei Bătrânei Doamne s-a deplasat la stadion cu un tramvai special. Aproximativ 60 de fani dotați cu tot arsenalul, din care nu au lipsit nici fumigenele, s-au îmbarcat în zona depoului din Calea Aurel Vlaicu și au parcurs întreg orașul în ton de cântece și scandări. Bineînțeles, recitalul a continuat pe tot parcursul confruntării, publicul fiind – în general – cel de-al 12 fotbalist îmbrăcat în alb-roșu.

Pe finalul primei reprize, galeria a adus aminte de cei 71 de ani împliniți formația fanion a orașului pe 18 aprilie, afișând următorul mesaj: Baronul din ceruri senine privește / Precum zâmbește gutuiul în toamnă / El a început o roș-albă poveste / Și ne-a logodit cu o Bătrână Doamnă. Suporterii din peluză erau pregătiți pentru acest moment încă de la deplasarea de la Mioveni, dar atunci nu au fost lăsați să intre pe stadion cu bannerele.

Lasă un răspuns

ремонт киев

https://evsyukov.kiev.ua

Нашел в интернете популярный интернет-сайт , он описывает в статьях про https://plasticsurgery.com.ua.