Andreea Cristea, romanca ranita in atentatul din Londra a murit la spital

  • njwc.info
  • aprilie 7, 2017
  • 0

Andreea Cristea, romanca de 31 de ani care a fost ranita in atacul de pe podul din Westminster, a murit la spital, a anuntat politia, conform BBC.
Andreea a petrecut doua saptamani in spital dupa ce a fost proiectata de o masina in raul Tamisa, in timpul atentatului de pe podul Westminster. Ea a murit joi, conform jurnalistilor britanici.
Politia Metropolitana a confirmat ca tanara arhitecta a fost deconectata joi de la aparatele care o mai tineau in viata.
Familia Andreeei a transmis un mesaj prin care anunta ca aceasta a murit joi.
„Dupa ce s-a luptat pentru viata ei timp de 2 saptamani, indragita noastra Andreea, minunata fiica, sora, partenera, prietena dedicata si cea mai unica si iubitoare de viata persoana, a fost in mod crud si brutal scoasa din vietile noastre in cel mai cumplit mod. Va ramane mereu in amintirea noastra ca o raza de soare care va straluci pentru totdeauna in inimile noastre”, a transmis familia.
Familia a anuntat ca doreste sa doneze banii donati pentru recuperarea ei.

„Familia noastra, impreuna cu Andrei, suntem recunoscatori pentru eforturile inimaginabile si dedicatia pe care am primit-o si noi si ea de catre tot personalul medical”, a mai transmis familia Andreei.
Romanca este a cincea victima atacatorului Khalid Masood, care a intrat cu masina in multime, dupa care a injunghiat mortal un politist. El a fost impuscat de fortele de securitate in fata cladirii Parlamentului britanic.
Andreea Cristea se afla la Londra intr-o excursie cu iubitul ei, Andrei Burnaz, si el ranit in atac .

sursa

Lasă un răspuns

https://xn----7sbajornvhu8c.com.ua

artma.net.ua