Anamaria Nyeki Popa: „Dacă cei 162,984 de arădeni ar dona 1 leu fiecare în următoarele 79 de zile am reabilita încă un etaj”

  • njwc.info
  • noiembrie 5, 2017
  • 3

Anamaria Nyeki Popa, preşedinta Cetăţii Voluntarilor, cea care a avut ideea să renoveze cu bani din sponsorizări şi donaţii Secţia Boli Infecţioase Copii Arad a lansat o nouă provocare.

„În ziua 79 finalizăm lucrarea la etajul 1! Mai avem curăţenia, instalarea mobilierui medical, instalarea plasmelor, decorul şi fluidele medicale! Tot azi în ziua 79 suntem mai pregătiţi ca niciodată să mergem mai departe alături de voi cei care donaţi, sustineţi şi încurajaţi sistemul de sănătate din Arad! AM REUSIT!❤️Daca cei 162,984 de arădeni ar dona 1 leu fiecare în următoarele 79 de zile am reabilita încă un etaj! Hai alături de noi. Mai avem multa treabă! ❤️Renovăm secţia cu ajutorul vostru şi fiecare pas e important! RO94BTRLEURCRT0244642802 ! RO47BTRLRONCRT0244642802 !”, a scris  Anamaria Nyeki Popa în urmă cu două zile pe site-ul de socializare Facebook.

3 thoughts on “Anamaria Nyeki Popa: „Dacă cei 162,984 de arădeni ar dona 1 leu fiecare în următoarele 79 de zile am reabilita încă un etaj”

  1. Dar de ce sa tot donam noi in sranga si dreapta,sa platim toate consultatiile.de ce?. Mai bine sa iesim in strada si sa ii linsam pe jegosii care ne conduc de la primar,prefect,sef consoliu judeatan,politicieni.etc. trebuie doar putin scuturati si le-ar cadea banii pentru un spital nou

  2. De ce tot timpul trebuie sa existe un „dar de ce ?” Cand poti dona un leu pur si simplu !!!

  3. Poate pentru ca eu imi platesc obligatiile, dar linsabilii nu imi asigura drepturile.

Lasă un răspuns

np.com.ua

https://www.progressive.ua

on page seo