Alin Mihai coboară în Liga a 4-a, a ales Crișul!

  • njwc.info
  • iulie 12, 2016
  • 0

Crișul Chișineu Criș va trage la promovare sau cel puțin asta dă de înțeles după mutările făcute la nivel de lot. După prelungirea înțelegerilor cu orădenii Jude și Modan și readucerea la echipă a lui Rus, la dispoziția lui Mihai Roșca mai ajung doi fotbaliști cu profil ofensiv cu destule meciuri în eșaloanele doi și trei.

„Ne-am înțeles cu Alin Mihai și Lucian Todea. Primul a semnat deja, iar mijlocașul orădean semnează mâine. Din acest moment, ne vom orienta doar spre jucători Under 21”, a anunțat Daniel Cherecheși, managerul general al Crișului.

Alin Mihai (foto) are 31 de ani și a bifat în cariera sa echipe ca Telecom, Gloria, Sebiș, CNM Pîncota, FC Olt și Șoimii Pîncota. Cu aceste ultime echipe a evoluat cu succes în Liga a II-a. Masivul atacant s-a dovedit decisiv în câteva partide din stagiunea trecută pentru pîncotani, care și-au îndeplinit obiectivul, rămânereaîm eșalonul doi al fotbalului românesc.

Lucian Todea a făcut parte din lotul UTA-ei pe când echipa arădeană evolua în Liga 1. Pe atunci avea doar 21 de ani, între timp mai evoluând în culorile celor de la FC Bihor, Dinamo II, Minerul Lupeni, FC Hunedoara, CS Oșorhei, CSM Râmnicu Vâlcea și CSC Sînmartin. Todea a ajuns la 30 de ani și e coordinator de joc, post deficitar la Chișineu Criș până la sosirea sa.

Lasă un răspuns

niko-centre.kiev.ua

У нашей фирмы авторитетный web-сайт с информацией про аминокислота оптимум нутришн купить http://biceps-ua.com