Alb-roșii își testează pregătirea estivală într-un amical la Sebiș

Niciun comentariu

De aseară, echipa fanion a Aradului s-a repatriat după cantonamentul de la Mallnitz. Îmbucurător este faptul că în afară de oboseala acumulată în cele 11 zile în Austria nu există probleme medicale în cadrul lotului utist. Se poate spune că al doilea cel mai tânăr component al lotului deplasat în Alpi, Albert Stahl, a fost surpriza plăcută la felul cum s-a implicat la antrenamete și a personalității arătate la 17 ani și jumătate. Cel mai probabil, va rămâne în lotul primei echipe, cu mențiunea că ar putea evolua la ambele grupe de Elite și, bineînțeles, Liga a 3-a.

UTA a ajuns acasă chiar în ziua în care LPF-ul i-a poftit pe ACS Poli în Liga 1 în locul Rapidului, pentru ca FRF-ul să decidă totul prin Comisia de Disciplină luni. De „Bătrâna Doamnă” nu s-a pomenit niciun cuvânt, semn că șansele ca ea să ajungă în elită au devenit – practic – nule. Așadar, teamul lui Roland Nagy urmează să ia în piept un nou sezon de Liga a 2-a.

Anticipând o amânare a primei etape a ligii secunde, „oficialii” utiști i-au at pe cei de la Sebiș și au fixat un amical pentru miercuri, la ora 18, în orașul de pe malul Crișului Alb. Trupa lui Cojocaru a pierdut deja cu ACS Poli și Lipova în amicale și pierde fotbaliști în loc să se întărească. Ultimii plecați sunt Keita, Bogdanovici, Mașniță și Samoilă.

Category: Arad, Sport
Tags:

Lasă un răspuns

www.nissan-ask.com.ua

www.steroid-pharm.com

У нашей организации интересный портал на тематику https://progressive.ua. Meniu