AJF Arad a decis: Meciurile din sezonul următor al Ligii a IV-a vor fi filmate

Niciun comentariu

Reprezentanții grupărilor de prim eșalon județean s-au întâlnit ieri cu șefii Asociației Județene de Fotbal pentru câteva aspecte informative cu privire la noua ediție de campionat ce va începe, în proporție de 90%, pe 20 august. Vulturii Socodor, Aqua Vest și CS Dorobanți nu au avut pe nimeni la ședință, despre ultima grupare vorbindu-se tot mai insistent că va spune „pas” în favoarea celor de la CS Ineu.

Deocamdată, însă, toate nou promovatele (mai puțin Șepreușul) și-au depus dosarele de licențiere, însă pe adresa AJF-ului trebuie să sosească cereri de înscriere în campionat din partea tuturor celor 16 echipe ce și-au câștigat dreptul să evolueze în Liga a IV-a. „Sperăm să nu pierdem pe nimeni pe drum, personal sunt convins că noua ediție va începe cu 16 formații. Situația Dorobanțiului nu vreau să o comentez, fiindcă nu am primit nimic oficial la AJF din partea lor. Și-au depus doar acel dosar de licențiere care este în regulă, mai departe nu știm exact ce-și doresc ei. Ce pot să confirm este că, într-adevăr, Ineul a făcut cerere de a fi primită în Liga a 4-a”, ne-a mărturisit Vasile Rad, secretarul organismului ce conduce destinele fotbalului județean.

Camere video de la AJF, cameramani de la cluburi

Adrian Lucaci le-a transmis oficial reprezentanților grupărilor de la Liga a IV-a că începând cu noua ediție de campionat toate meciurile etapei vor fi filmate. Din acest moment, toate părțile implicate în fenomen: arbitri, jucători, antrenori sau conducători ar trebui să-și schimbe comportamentul, știind că faptele lor rămân imortalizate pe camerele video. De achiziționarea acestora din urmă se va ocupa AJF-ul, însă grupările sunt obligate să-și găsească cameramani pentru fiecare partidă de pe teren propriu.

Juniorii vor juca miercuri

Pentru a se evita situații de genul celor din sezonul precedent, când Zăbraniul, spre exemplu, evolua cu aproape aceiași jucători în două competiții oficiale, ajefiștii au decis ca etapa din cadrul campionatelor de juniori mari să se dispute miercuri și nu joi ca până acum. Ziua oficială pentru partidele Ligii a IV-a (seniori) a rămas sâmbătă, însă grupările care doresc să evolueze vineri sau duminică pot depune o cerere la AJF în acest sens. Deși au fost conducători care au solicitat scoaterea regulei cu doi juniori Under 21 pe teren, totul a rămas cum s-a stabilit inițial. Totodată, președintele Adi Lucaci le-a promis prim divizionarelor județene că vor primi din partea AJF 10 mingi nou nouțe.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

У нашей фирмы интересный веб сайт на тематику https://agroxy.com.
www.best-cooler.reviews/rtic-can-cooler-review-koozie/

http://agroxy.com
Meniu