Aeroportul Internațional Timișoara, la program de iarnă! Cum zboară avioanele spre destinațiile interne?

  • njwc.info
  • noiembrie 2, 2016
  • 0

De la aeroportul din Timisoara zilnic se opereaza intre 5 si 7 curse aeriene spre Bucuresti si cate 1 zbor zilnic care face legatura aeriana direct cu Iasi si alternativ cu destinatia Cluj-Napoca.

In programul perioadei de iarna al zborurilor, care a intrat in vigoare in 26 octombrie 2016 si care va fi valabil pana in 25 martie 2017, saptamanal vor fi operate 46 de zboruri spre Bucuresti, dintre care 32 de zboruri vor fi operate de catre compania aeriana Tarom, iar 14 zboruri vor fi operate de catre compania aeriana Ryanair.

Astfel, de luni pana vineri, compania Tarom opereaza zilnic cate 5 zboruri spre si dinspre Bucuresti, in zilele de sambata opereaza cate 3 zboruri, iar duminica opereaza un numar de 4 zboruri spre aceeasi destinatie. Compania aeriana Ryanair opereaza zboruri spre si dinspre Bucuresti cu o frecventa de 2 curse pe zi.

De asemenea, zilnic, compania Blueair opereaza cate 1 zbor care face legatura cu destinatia Iasi, iar in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica aceleasi curse au prevazute escale care fac legatura si cu destinatia Cluj-Napoca.

Comparativ cu programul zborurilor perioadei de vara, ce tocmai s-a incheiat, numarul curselor saptamanale care asigura legatura cu aeroportul din Bucuresti aproape s-a dublat, acesta crescand de la 26 de curse care erau operate de compania aeriana Tarom.

Legatura aeriana cu cele trei orase importante din tara, respectiv Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca, va fi completata de la mijlocul anului 2017 cu un alt oras de referinta mai ales pentru perioada destinata vacantelor estivale, Constanta. Am avut ca obiectiv in ultimii ani cresterea numarului de destinatii si a fecventelor de operare pentru zborurile catre destinatii din Romania. incepand cu acest sezon de iarna, putem afirma ca am reusit. in lipsa unei alternative viabile de transport cu trenul sau auto, din punct de vedere al confortului si al duratei calatoriei, consideram ca aceasta reusita a activitatii aeroportului Timisoara vine in interesul mediului de afaceri regional si a optiunilor turistice ale cetatenilor din regiunea de vest a Romaniei”, a declarat directorul aeroportului Timisoara, Daniel Idolu.

Informatii referitoare la programul zborurilor pot fi accesate pe site-ul aeroportului:

Sursă:

Lasă un răspuns

777653.maxformer.com

вода доставка