Acuze: Din nepăsarea Primăriei Arad, Piața Obor s-a transformat într-un lac

  • njwc.info
  • februarie 29, 2016
  • 0

Imagini de coșmar au fost surprinse, ieri, de unul dintre cititorii noștri în piața Obor.

Nemulțumit de starea deplorabilă a căilor de acces din piață (inundate din pricina lipsei asfaltului), arădeanul a imortalizat imaginea, cu explicația: ,, Lacul Obor, lacul lui Falcă de la Obor astăzi. Falcă funcționează cu taxele tale’’.

De vină pentru inundațiile care pun stăpânire peste piață la fiecare ploaie ar fi, în opinia cititorului, administrația locală care încasează taxele aferente intrării  și pe cele necesare vânzării de produse în incintă, dar nu investește nimic în întreținerea pieței Obor. ,,De zeci de ani sute de mii de oameni au plătit taxa de intrare și taxa pentru a putea vinde în piața asta și hoții ăștia nu au binevoit să facă 500 de metri de asfalt. Iar după cum am văzut ieri, și-au trimis cățeii de polițiști să se ia de bătrâni . Era o bătrână care vindea o pereche de glezniere cred  că polițistul voia să i le ia (fure) fără bani . Ăștia suntem, cu capul plecat, dacă noi nu plătim 2 lei la stat ne distrug iar dacă noi, milioane de oameni vedem că suntem furați și lucrurile pe care le plătim nu se fac nu spunem nimic. Este doar vina noastră, ar trebui să fim tot timpul cu gura pe ei, să nu îi scăpăm o secundă din privire, iar când i-am prins cu mâna în buget să sesizăm populația și instituțiile anticorupție’’, susține arădeanul.

Punctul său de vedere este pe deplin justificat, având în vedere că piața Obor este administrată de SC Târguri Oboare Piețe SA, societate aflată în subordinea Primăriei.

Lasă un răspuns

http://topobzor.info

https://babyforyou.org

Был найден мной нужный веб сайт , он рассказывает про оборудование для полива https://gazon.net.ua