Actorul Larkin Malloy a murit după ce a suferit un infarct chiar de ziua sa de naştere

  • njwc.info
  • octombrie 1, 2016
  • 0

Actorul Larkin Malloy, cunoscut pentru rolurile sale din serialele “Edge of Night,” “All My Children” and “Guiding Light”, a murit la vârsta de 62 de ani. El suferise un infarct chiar de ziua sa de naştere, a mai trăit câteva zile şi apoi s-a stins din viaţă.

Larkin a început să lucreze ca actor profesionist în 1974, pe scena din New York. După ce a jucat diverse roluri la Washington, la Teatrul Goodman din Chicago, el a facut un sezon de clasice la faimosul Guthrie Theatre din Minneapolis. Revenind la New York, el a jucat la Manhattan Theater Club.

A început apoi să joace în seriale tv. Primul său rol a fost cel a lui Whitney Sky din serialul „Edge of Night” de pe ABC, un rol care i-a adus o nominalizare la Emmy ca „Cel mai bun actor”. Patru ani mai târziu, după ce „Edge” a început să se ducă în jos, el a fost întrebat dacă vrea să se alăture serialului „Guiding Light” de pe CBS, ceea ce a şi făcut.

El a devenit cunoscut pentru rolul său din „All My Children”, unde a intrat în pielea personajului Travis Montgomery timp de 11 ani, din 1987 şi până în 1998.

Doi ani mai târziu, Larkin a revenit la prima sa dragoste şi anume teatrul.

sursa: 

Lasă un răspuns

steroid-pharm.com

steroid-pharm.com

plasticsurgery.com.ua