A plouat cu medalii şi cu un trofeu pentru echipa de judo de la C.S.M. Arad

Niciun comentariu

Judoka de la C.S.M.Arad au avut un weekend plin. Sportivii pregătiţi de Drimbe Dorin au participat la o competiţie de judo la Morahalom in Ungaria. Am început să ne încărcăm bateriile pentru Campionatele Naţionale.

Obiectivul principal al antrenorilor de la C.S.M.Arad, este participarea la mai multe turnee de pregătire pentru a vedea la ce nivel ne aflăm şi totodată de a-i aduce pe micii judoka la un potenţial ridicat pentru a se bate cu şanse reale la Campionatele Naţionale.

„Aceasta a fost prima competiţie cu noul regulament schimbat. În mod special vrem să participăm la cât de multe concursuri, pentru că speranţele noastre se leagă de repetarea performanţelor obţinute anul trecut. Doresc să nominalizez judoka care au obţinut medalii : -medalia de aur: Bociort Maria, Mercea Cristiana, Dorgoşan Alexandru, Mercea David, Calmar Gabriel, Popa Sofian, Szabo Carolina -medalia de argint: Novac Paula şi Ursu Raul, -medalia de bronz: Ciopraga Andreea, Cuc Anamaria şi Vidam Kevin şi Ostoin Adrian. Sunt mulţumit de rezultatele obţinute cu atât mai mult ca la finele competiţiei C.S.M. Arad, s-a clasat pe loc 2 în clasamentul cluburilor prezente. În mod cert vor aduce medalii şi anul acesta şi la etapele finala ale Capionatelor Naţionale, sper să fie cât de multe şi de aur, sunt încrezător că judoka de la C.S.M. Arad vor comfirma”,a declarat Dorin Drimbe.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

во что вложить деньги 2016

Электро велосипеды
Meniu