A demarat campania „Moș Crăciun există”

  • njwc.info
  • November 7, 2016
  • 0

Campania “Moș Crăciun există”, este o campanie în cadrul căreia peste 500 de copii din  municipiul şi județul Arad, vor primi cadouri de Crăciun din partea unor tineri inimoși. Aceasta se desfășura în perioada 05 noiembrie 2016-19 decembrie 2016.

„Eu mă consider norocos. Deși sub costum, an de an, erau de fapt părinții, moșul nu m-a dezamăgit niciodată și era sfânt pentru mine, așa cum ar trebui să fie pentru orice copil.

De 3 ani mă implic în diferite proiecte caritabile și vă spun că am o satisfacție enormă când văd un „omuleț” care se bucură pentru o jucărie, cum mă bucuram și eu pe vremea când eram copil. Acum este rândul meu să vă spun că Moș Crăciun există.

Noi am avut parte de un Moș Crăciun în fiecare iarnă. Suntem acum în stare să fim Moș Crăciun pentru alții? Dacă răspunsul este DA, vă invit în urmatoarea perioada sa facem minuni, impreuna!”, a declarat Alexandru Şipoş

Acesta mai spune: „Arădeni de toate vârstele, sunteți invitați să deveniți ajutoarele lui Moș Crăciun. Împreună scriem aceasta poveste magică!”. Informaţii se pot obţine la nr de telefon: 0757.727.984

Leave a Reply

там

читайте здесь avtomaticheskij-poliv.com.ua