19 utiști au luat avionul spre București! Cu Dunărea Călărași absentează Polgar, Filaret și Hlistei

Niciun comentariu

La ora 19,25, cursa de linie Timișoara – București îi va scuti pe jucătorii „Bătrânei Doamne” de un drum lung și istovitor în sudul țării. Mâine seară, la Călărași, UTA va disputa prima manță a barajului de promovare cu Dunărea întâmpinând ceva probleme în apărare.

Norbert Polgar (foto) acuză aceeași problemă la călcâi ce l-a scos din circuit și pentru disputa de la Brașov, în timp ce Richard Filaret s-a accidentat pe finalul confruntării de sub Tâmpa și e din nou indisponibil. În schimb, stafful tehnic „textilist” contează din nou pe Alin Gligor, care se antrenează normal de câteva zile, revenindu-și după ruptura fibrilară suferită în cea de-a cincea etapă a play-offului ligii secunde. Iar, ca să se asigure că au variante de înlocuire, Roland Nagy și colaboratorii săi l-au convocat în premieră la prima echipă pe Rafael Iuga. Acesta e căpitanul echipei Under 19, care exact în urmă cu o săptămână ridica deasupra capului trofeul Cupa României după o finală câștigată cu 3-2 în fața celor de la ACS Poli.

Bineînțeles, din lotul arădenilor mai lipsește și Cătălin Hlistei, care și-a fisurat o coastă pe finalul partidei cu CS Mioveni și va mai sta cel puțin trei săptămâni pe tușă. Așadar, lotul ce a fost deplasat în Capitală și va trage în această seară la Hotelul Rin este format din: Miron, Anca – portari; Manea, Iuga, Gligor, Botiș, Burlă – fundași; Costin, Strătilă, Chindriș, Tănase, Copil, Covaci, Roman, Vlad– mijlocași; Man, Curtuiuș, Rus, Petre – atacanți.

Existau ceva semne de întrebare și în dreptul lui Alin Roman, care acuza ceva probleme la mușchii inghinali, dar – până la urmă – el a prins avionul spre București.

Să vă mai spunem că delegația utistă va pleca mâine spre Călărași, unde se va caza la hotelul Hestia și unde va petrece și noaptea de miercuri spre joi. Întoarcerea acasă e prevăzută tot joi, de la Aeroportul „Otopeni”, cu direcția „Traian Vuia”.

În altă ordine de idei, Spartan, restaurantul arădean ce face parte din cel mai mare lanț de restaurante grecești din România, a devenit partener al grupării arădene. Restaurantul Spartan se găsește pe Bulevardul Revoluției, la numărul 44, dar și la Atrium Mall. Adresa de Internet: http://www.spartanrestaurant.ro.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

там

https://topobzor.info

https://topobzor.info
Meniu